Intelligent Security

Het vaccineren van alle Nederlanders met het Covid19 vaccin is het allergrootste event wat er ooit heeft plaatsgevonden in de vaderlandse geschiedenis. Intelligent Security zorgt voor de veiligheid op diverse locaties in Limburg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. 

Omdat voeding de brandstof is voor een goede prestatie verzorgde Maal5 7 dagen per week voor een lekkere, voedzame maaltijd voor deze medewerkers. 

Naast het dagelijks leveren van een verse maaltijd hebben wij koelingen en magnetrons geplaatst. De medewerkers beschikte op deze wijze over een verse verwarmde maaltijd op het moment dat het hen uitkwam.Maal5 Logo

Maal5

Wij zijn de mannen van Maal5. Wij koken 5 dagen per week een lekker ovenmaal. Lekker, makkelijk en ook nog eens gezond.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00