Weekmenu


Wij koken 5 dagen per week een lekker ovenmaal

Elke dag maken wij een verse en gezonde maaltijd voor je klaar, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven! Zie onderstaand de allergenen en bereidingswijze. De maaltijden zijn ten minste houdbaar tot 2 dagen na de productiedag.

Weekmenu 38

DINSDAG 21 SEPTEMBER
PASTA POLLO
met penne pasta, courgette, aubergine en paprika
Allergenen: eieren en gluten
Bereidingswijze: 15 minuten op 170 graden, met gesloten verpakking
.

MAANDAG 20 SEPTEMBER
PEPESAN
met makreel, limoenrijst, ei en sambalbonen
Allergenen: eieren
Bereidingswijze: 15 minuten op 170 graden, met gesloten verpakking
. Gekookt ei en salade gekoeld serveren

WOENSDAG 22 SEPTEMBER
QUESADILLA
met krokante wrap, gehakt en bruine bonen
Allergenen: mosterd, gluten
Bereidingswijze: 20 minuten op 170 graden, met gesloten verpakking
, laatste 10 minuten deksel verwijderen.

DONDERDAG 24 SEPTEMBER
ZACHT GEGAARDE SUKADE
met pepersaus, aardappelen, ratatouille en een frisse salade
Allergenen: –
Bereidingswijze: 20 minuten op 170 graden, met gesloten verpakking
.

WEEKHAP
SHAKSHUKA
Met gele rijst, paprika, tomaat en ei
Allergie: Eieren
Bereidingswijze: 15 minuten op 170 graden, deksel vooraf verwijderen. Kuiltje maken in de shakshuka en hier het ei rauw in gieten.

KIDSHAP 6 T/M 10 SEPTEMBER
LASAGNE BOLOGNESE
met rundergehakt, groenten en geraspte kaas
Allergie: Gluten en ei
Bereidingswijze: 20 minuten op 170 graden met gesloten verpakking

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem GERUST contact op!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00