Weekmenu – Week 30


Wij koken 5 dagen per week een lekker ovenmaal

Elke dag maken wij een verse en gezonde maaltijd voor je klaar, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven! Zie onderstaand de allergenen en bereidingswijze. De maaltijden zijn ten minste houdbaar tot 2 dagen na de productiedag.

Weekmenu 30

VEGA WEEKHAP
Okonomiyaki
met loaded fries en bbq saus
Allergie: gluten, lactose en ei
Bereiding: 15 minuten op 170 graden, deksel vooraf verwijderen. Wanneer maaltijd uit de oven gehaald wordt de bbq- en Japanse mayonaise over het gerecht spuiten.

MAANDAG 26 JULI
Gehaktbal in eigen jus
met broccoli, snijbonen, krieltjes, rode- en bosui
Allergie: mosterd, gluten en lactose
Bereiding: 20 minuten op 170 graden met gesloten verpakking

DINSDAG 27 JULI
Tortelinni formaggio
met salie, paddenstoelen en truffel
Allergie: lactose, gluten en ei
Bereidingswijze: 20 minuten op 170 graden met gesloten verpakking

WOENSDAG 28 JULI
B’L’T Frittata
met bacon, spinazie, tomaat en oregano
Allergie: ei, lactose en mosterd
Bereiding: 20 minuten op 170 graden, deksel vooraf verwijderen

DONDERDAG 29 JULI
Okonomiyaki met bonito
met loaded fries, bonito en bbq saus
Allergie: gluten, schaaldieren, vis, lactose en ei
Bereidingswijze: 15 minuten op 170 graden, deksel vooraf verwijderen. Wanneer maaltijd uit de oven gehaald wordt de bbq- en Japanse mayonaise over het gerecht spuiten.

VRIJDAG 30 JULI
Chicken wings
met pompoen, mais, rode ui en koolsalade
Allergie: mosterd en lactose
Bereidingswijze: 20 minuten op 170 graden, deksel vooraf verwijderen

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem GERUST contact op!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00