Over Maal5

WIJ bereiden dagelijks EEN LEKKER OVENMAAL

Steffan, Gijs en Bart (Cookaholics) staan samen met Nick aan de wieg van Maal5. Ondanks dat wij zelf verzot zijn op lekker en gezond eten ontbrak het ons, na een dag hard werken, weleens aan de zin en de tijd om nog gezond en afwisselend te koken.

Deze uitdaging bleek ons niet alleen te treffen, wij hoorde dit veel vaker om ons heen bij vrienden en in ons netwerk. Van dit feit hebben wij een gezamenlijke ambitie weten te maken en zijn wij Maal5 gestart.

Nick en Steffan

Waar Steffan zich dagelijks bezighoudt met de kwaliteit en creativiteit van het eten, is Nick vooral op de voorgrond actief als contactpersoon voor vragen en zorgt hij voor alle communicatie richting de fans van Maal5.

”Onze ambitie is simpelweg een gezonde afwisselende maaltijd makkelijk bereikbaar maken voor een groot publiek.”

Het (keuken)team van Maal5

Nicky & Johan

Nicky
Mijn specialiteit in de keuken ligt denk ik zelf niet bij één bepaald gerecht, ik vind het vooral heel erg leuk om met de ingrediënten die ik voor handen heb iets origineels en lekkers te maken.
Mijn roots liggen in Indonesië, dus ik vind het ook heel erg leuk om gerechten te bereiden uit de traditionele, Indonesische keuken.

Johan
Mijn lievelingseten is een heerlijke eigengemaakte ovenschotel met zoete-aardappel, kipfilet, paprika, ui en kaas samen met een heerlijke salade. Maar de heerlijke burrito van Maal5 gaat er ook altijd wel in. De gehaktbal van Johan is inmiddels een echte specialiteit op het menu van Maal5.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00