Zodiac – The musical

Vanaf de start verzorgd Maal5 een verse en gezonde maaltijd voor de cast en crew van Zodiac the musical.

Zodiac is een spectaculaire theatershow op een unieke locatie in Breda, namelijk in de Koepelhal. 

Zodiac verwonderd, verbindt en laten mensen nadenken over de toekomst van onze planeet. In de gehele productie wordt er gestreefd naar minimale impact op het milieu en zero waste. 

Tevreden artiesten

We eten gevarieerd en we hebben iedere dag keuze uit 3 maaltijden, zo eet je nooit hetzelfde. De maaltijden zijn lekker en gezond. Perfect om een goede prestatie te leveren op het toneel. 

Maal5 heeft hierop ingespeeld door een digitaal bestelplatform voor de cast en crew te ontwikkelen. Zo is het mogelijk dat iedereen vooraf een gezonde maaltijd besteld. Maal5 koopt vervolgens in wat er besteld is en bereidt de maaltijden dagvers. Op deze manier wordt er geen enkele maaltijd verspilt. 

Spreken deze onderwerpen jou aan?  Dan is ZODIAC the musical een absolute aanrader. Het speelt zich af in 2031, wanneer onze planeet is er slecht aan toe is. Het universum heeft de mensheid opgegeven en daagt de dappere Boogschutter uit om naar de aarde af te dalen. Zijn opdracht? De vier elementen, VUUR – AARDE – LUCHT – WATER terugvorderen op de mens.


Meer info vind je op www.zodiacdemusical.nl

Maal5 Logo

Maal5

Wij zijn de mannen van Maal5. Wij koken 5 dagen per week een lekker ovenmaal. Lekker, makkelijk en ook nog eens gezond.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00