gezonde maaltijden tilburg

Gezonde maaltijd Tilburg

GEZONDE KANT EN KLAAR 
MAALTIJDEN TILBURG EN WAALWIJK

Gezond eten is de basis voor een goede lichamelijke gezondheid. Helaas schiet een gezonde maaltijd er snel bij in. Iedereen is bekend met de gangbare smoesjes. Mensen zijn druk, werken onregelmatig of eten alleen. Maal5 biedt de uitkomst met gezonde kant en klaar maaltijden. Onze maaltijden zijn makkelijk af te halen in Tilburg en Waalwijk en zijn binnen 20 minuten warm. De gezonde maaltijden zijn te bestellen met slechts 1 druk op de knop. Bekijk hieronder ons menu:


DAGVERSE MAALTIJDEN

DUURZAAM & GEZOND

Gezonde maaltijd makkelijk bereikbaar in Tilburg

Gezonde maaltijd Tilburg_1

Bestellen is mogelijk tot 14.00u dezelfde dag.
Kom de maaltijden afhalen bij één van onze 6 pickup points in Tilburg.

 • Elke dag een wisselende gezonde en smaakvolle maaltijd
 • Makkelijk op te warmen in de oven of magnetron
 • Duurzame verpakkingen
 • Maaltijd geschikt voor 1 persoon
 • Ruime portie en voldoende groenten

Jij bepaalt zelf hoelaat je de maaltijd afhaalt bij een van onze pickup points.


Bekijk hier de favoriete maaltijden

  GEZONDE MAALTIJD VOOR 1 PERSOON

  Loop jij ook tegen de obstakels van alleen wonen aan? Supermarkten zijn niet ingericht op alleenstaanden. Verpakkingen zijn te groot waardoor een gezonde maaltijd relatief duur is. Bestel voortaan een gezond avondmaal bij Maal5. Onze maaltijden worden per portie verpakt. Zo heb je een snelle gezonde maaltijd voor minder dan 10 euro. Bijkomend voordeel is dat je niks hoeft weg te gooien.

  WAAROM KIEZEN VOOR MAALTIJDEN VAN maal5?

  Online eten bestellen is inmiddels iedereen wel bekend. Waarom zou ik mijn maaltijden bestellen bij Maal5? Het is heel simpel. Iedere dag wordt er een afwisselend menu samengesteld. De gezonde kant en klaar maaltijden zijn dagvers bereid met goede producten. Iedere week hebben we ook een vegetarische weekhap. Daarmee garanderen wij jou een gevarieerd en gezonde maaltijd, zonder de dagelijkse stress van boodschappen doen en koken. Bovendien heb je geen last van moeilijke contracten. Je plaats alleen een bestelling als jij daar zin in hebt. 

  ONLINE GEZONDE KANT EN KLAAR MAALTIJDEN BESTELLEN

  Ben je nog steeds aan het twijfelen? Voor minder dan 10 euro, heb jij een lekkere en gezonde maaltijd. Bestel je voor 13:00 uur? Dan zet jij vanavond al je eerste avondmaal op tafel. Wedden dat het de lekkerste kant en klaar maaltijd is die je ooit heb gegeten? 

  op de hoogte blijven?

  Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief

  Item toegevoegd aan winkelwagen.
  0 items - 0,00