Gezonde maaltijd Tilburg

Maaltijden in 2021
0
Afhaallocaties in Tilburg
0
Dagen per jaar staan we klaar
0
Wij bestellen 1 á 2 keer per week Maal5. Het is makkelijk af te halen en elke keer worden we verrast met een gerecht dat we zelf niet bereiden. Zo hebben we gezond gegeten en hebben we meer tijd voor onze 2 kinderen.
Franciene - 37
Moeder van 2 kids
4.6/5
Wij hebben Maal5 nu al een aantal x geprobeerd en we zijn ontzettend enthousiast! Thuisbezorgd is al uitgespeeld en is veelal ongezond.. Daarom ben ik super blij dat ik nu flexibel en goedkoop mijn gezonde maaltijd kan ophalen bij Maal5.
Dion - 27
Zelfstandig ondernemer
4.7/5

In 4 simpele stappen heb jij een heerlijke maaltijd op tafel!

Stap 1

Kies uit ons dagelijks wisselend gerecht of de vegetarische weekhap.

Stap 2

Vandaag gekookt, vandaag in huis. Bestel voor 14:00 uur je maaltijd online en haal hem na 15:30 uur af bij één van onze 7 pickup points.

Stap 3

Je hoeft onze maaltijden alleen nog even op te warmen. Alle maaltijden beschikken over een opwarm instructie voor de oven. En zijn 2 dagen houdbaar.

Stap 4

Jij geniet van een voedzame maaltijd zonder gedoe. Hierdoor heb jij tijd voor leukere dingen.

Wij koken 5 dagen per week een lekker en gezond ovenmaal

Wij bereiden iedere werkdag een lekkere maaltijd. Gevarieerd met voldoende groenten en gewoon zo lekker. Jij bepaalt welke dag(en) je zin hebt en zit niet vast aan een abonnement. Alleen nog even afhalen en de maaltijd kan zo in de oven. 

Zo eet jij in een handomdraai gezond en wij beloven dat het nog lekker is ook!

GEZONDE MAALTIJD VOOR 1 PERSOON

Loop jij ook tegen de obstakels van alleen wonen aan? Supermarkten zijn niet ingericht op alleenstaanden. Verpakkingen zijn te groot waardoor een gezonde maaltijd relatief duur is. Bestel voortaan een gezond avondmaal bij Maal5. Onze maaltijden worden per portie verpakt. Zo heb je een snelle gezonde maaltijd voor minder dan 10 euro. Bijkomend voordeel is dat je niks hoeft weg te gooien.

WAAROM KIEZEN VOOR MAALTIJDEN VAN maal5?

Online eten bestellen is inmiddels iedereen wel bekend. Waarom zou ik mijn maaltijden bestellen bij Maal5? Het is heel simpel. Iedere dag wordt er een afwisselend menu samengesteld. De gezonde kant en klaar maaltijden zijn dagvers bereid met goede producten. Iedere week hebben we ook een vegetarische weekhap. Daarmee garanderen wij jou een gevarieerd en gezonde maaltijd, zonder de dagelijkse stress van boodschappen doen en koken. Bovendien heb je geen last van moeilijke contracten. Je plaats alleen een bestelling als jij daar zin in hebt. 

ONLINE GEZONDE KANT EN KLAAR MAALTIJDEN BESTELLEN

Ben je nog steeds aan het twijfelen? Voor minder dan 10 euro, heb jij een lekkere en gezonde maaltijd. Bestel je voor 13:00 uur? Dan zet jij vanavond al je eerste avondmaal op tafel. Wedden dat het de lekkerste kant en klaar maaltijd is die je ooit heb gegeten? 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00