Hoe werkt dit?


Wij koken 5 dagen per week een lekker ovenmaal

Elke dag maken wij een verse en gezonde maaltijd voor je klaar, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven! 

Stap 1

Kies jouw
gerecht

Kies een dag en gerecht die bij jou passen. Kies uit ons dagelijks wisselend gerecht of de vegetarische weekhap.

Stap 2

Dagvers
bereid

Vandaag gekookt, vandaag in huis. Bestel voor 14:00 uur je maaltijd online en haal hem na 15:30 uur af bij één van onze 7 pickup points.

Stap 3

Makkelijk verwarmen

Je hoeft onze maaltijden alleen nog even op te warmen. Alle maaltijden beschikken over een opwarm instructie voor de oven. En zijn 2 dagen houdbaar.

Stap 4

Extra tijd
voor jezelf

Jij geniet van een voedzame maaltijd zonder gedoe. Hierdoor heb jij tijd voor leukere dingen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een maaltijd?

Hoofdgerechten kosten €9,50 per stuk. Naast de gewone hoofdgerechten hebben we een kindergerecht (€4,95) en een dessert (€3,50). 

Hoe werkt het afhalen van gerechten?

Momenteel heeft Maal5 6 pickup points in Tilburg en 1 in Waalwijk. KLIK HIER voor alle locaties, openingstijden en overige info.

Hoe kun je het beste verwarmen?

Bij elk gerecht ontvang je een opwarm instructie voor de oven. Daarbij staat altijd onze voorkeur voor het opwarmen. Zo blijft een gerecht met een krokante korst veel krokanter in de oven, dan in een magnetron. Daarnaast vertellen wij of je een gerecht beter met deksel erop kunt verwarmen zodat het niet uitdroogt. 

Waar kan ik de bereidingswijze vinden?

De bereidingswijze is altijd te vinden in het weekmenu, deze kun je altijd op de volgende pagina vinden: weekmenu.

Is het mogelijk om de maaltijd in de magnetron te verwarmen?

Ja dat is zeker mogelijk, echter is het voor de kwaliteit van de maaltijd beter om het in een oven te verwarmen. Geen oven? Dan adviseren wij een maaltijd in de magnetron ca. 5 minuten op 800 watt met de deksel gesloten.

Hoe lang is de maaltijd houdbaar?

Alle gerechten kan je nog twee dagen in de koelkast bewaren en de dag erna opwarmen en opeten. We maken alles vers van verse ingrediënten en koelen na het koken het eten meteen terug in zogenaamde blast chillers om bacteriegroei weinig kans te geven. 
Ook salades blijven in de koelkast een dag goed. Om salades goed te houden krijg je de dressing onder de sla. Dus de salade altijd even schudden voor gebruik.

Kun je maaltijden invriezen?

Wil je een gerecht langer dan 2 dagen bewaren, dan kan je het gerecht ook invriezen en er later van genieten. Over het algemeen zijn de stoofgerechten, pasta gerechten en gerechten met puree, geroosterde aardappelen en geroosterde groenten goed in te vriezen. Verse salades kan je helaas niet goed invriezen. Mocht je twijfelen, dan kan je altijd even bellen, appen of een mailtje sturen.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem GERUST contact op!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00